Malla-VN-1-600-CRW_0742.jpg
Kuva: Vesa Nopanen
Malla

Tämä tyttö on anilliininpunainen namupala. Alkuperäinen mekko oli kotelomallinen, mutta saman värinen hopeakirjailuin. Sen takana oli kiinnitys tosiohuella tarranauhalla, jonkalaista en tietenkään ole mistään löytänyt.

Malla on hyvin jäykkävartaloinen, liikkeet ovat minimaaliset, joten kovin monipuolista poseerausta ei voi kehitellä. Mutta omana itsenään varsin hehkeä tyttö! Jooseppi-tonttu on Mallan suuri pieni  ihailija!

Meikki toimii loistavasti myös infrapunakuvassa, kuten tuosta sinertävästä voi havaita. Jotkut nuket muutttuvat infrapunakuvissa kaamean näköisiksi...

Malla-ja-Jooseppi-pp.jpg Malla-IRp.jpg

Malla on ensimmäinen ikään kuin valmiiksi tehty nukke, jos näistä nyt ikinä valmista tulee, kun aina keksii uusia ideoita pikku parannuksiksi. Sukkanauhavyö valmistui puolitoista vuotta mekon jälkeen...

Asu on toinen, hieman korjattu versio klassisesta ranskalaisesta sisäköstä. Sukat ovat liian kovaa tylliä, se ei myötäile kauniisti sääriä. Sain hankituksi pehmeämpää, ja kaksi paria on valmiina, paitsi että koristerusetit puuttuvat. Mutta ne voisi tietysti kiinnittää sukkanauhoihin...Dieses Mädchen ist ein anillinrotes Leckerbissen.  Ihre Körper ist  sehr steif, so es ist nicht möglich verschiedene Posen zu machen, aber sie hat ihr eigenes Schimmer, der nicht schwach ist!

Blaues Foto ist im infrarot gemacht, und das make-up fungiert sehr gut. Einige Puppen sehen schrecklich aus wenn mit infrarot beleuctet.

Dieses Kleid ist der zweite, verbesserte version. Der erste hat Minna. Unter den Kleid haben sie Strapse.


This girl is a real sweetie. The doll is very basic, the arms and legs are not bendable. So there is not very much alternative poses, but she has her own strong glamour.

The make-up works fine in infra-red light, too, as you can see in the bluish image.

Home Page